Hva skal du se etter når du velger guildbukser?

Hva skal du se etter når du velger guildbukser?

Begrepet "guilds" refererer til selskapene som ble opprettet i middelalderen av urbane håndverkere. Deres mål var å samle de forskjellige håndverkene i henhold til deres yrker. Dette bør også føre til gjensidig støtte og bevaring av felles interesser blant dem. Over tid utviklet spesifikke tegn på de forskjellige guildene, som avvike fra hverandre også av deres emblem og klær. I dag er guildene erstattet av guildene (de eksisterer bare i noen regioner i dag), men det er mange i Tyskland som verdsetter tradisjon. Det er en av grunnene til at guild klær fortsatt er slitt.

Tradisjonell guild klær

to svarte vakter vest - en mann med en mitten klær - økende bukser og svarte vakter vest

Det skal bemerkes at denne typen klær ikke bare bæres for arbeid i dag. Det er også ideelt for spesielle anledninger som bryllupsfester og topping out. Fordi mangfoldet av moderne og samtidig tradisjonelle guildbukser, skjorter, guild vester, jeans og etc. er veldig stor. Vær imidlertid oppmerksom på at dagens guild klær ikke bare er en del av menns mote. Det er klær til kvinner og barn - det er noe for enhver smak og enhver alder. Det er noen aspekter å vurdere når du velger disse klærne.

Hvis du er ute etter guildbukser, bør du ha noen eksakte ideer. Som nevnt ovenfor er det forskjellige guildbukser for hvert fartøy. Trenger du snekkerbukser? I dette tilfellet anbefaler vi at du velger en guildbukse fra en trenerkabel (oppkalt etter Luis Trenker) laget av bomull. Det kan sies at dette stoffet egentlig er det klassiske stoffet for guildbukser. Årsaken er at Trenkercord er pustende. Med dette stoffet fryser du ikke om vinteren og har samtidig en kjøleeffekt om sommeren. Derfor sikrer det en ny følelse hele dagen.

Trenkercord er det klassiske stoffet for guildbukser

svarte klær - sko og svarte bukser med ledning

Som nevnt ovenfor, viser fargen på guild klær handel. Snekkerbuksene består for eksempel av et svart stoff. Egentlig, ikke bare svarte guildbukser, men også svarte guildvests bæres av folk som forfølger en stein- eller trebearbeidende yrke. Beige og gråbukser og vester er hovedsakelig slitt av folk som spesialiserer seg på å jobbe med stein. Blå guild klær er for metallbearbeiding. Tradisjonen krever at steinsetterne bærer olivenbrun guild klær.

Moderne guildbukser til enhver anledning

svarte, hvite og grå moderne voksende bukser - vakre zunftbekleidung

Vi anbefaler også at du tar en titt på nettsiden til zunftzeit.de - denne familiebedriften tilbyr veldig vakkert og høy kvalitet klær av klær. Du vil ikke bare finne billige, men også robuste guildbukser, guildvesker, jeans etc. Du vil ikke gjøre en feil hvis du stoler på disse eksperter fordi de har mange års erfaring innen design og produktutvikling. Guildklærne som tilbys av denne familiebedriften er laget i Tyskland, og er preget av lang levetid. På zunftzeit.de finner du guild klær ikke bare for menn, men også for kvinner og barn.

Det er fortsatt noen aspekter å vurdere når du velger guildbukser. Det kan sies at det er tre hovedtyper av guildbukser:

  • Guildbukser med slag - Hvis du legger stor vekt på den gamle håndtradisjonen, anbefaler vi guildbuksene med slag. Disse buksene er tradisjonelle og veldig gode. I denne varianten ser blåset ikke bare veldig bra ut - det er også veldig nyttig og har praktisk betydning. Den største fordelen med disse buksene er at de dekker skoene. På denne måten kan savsmuld og smuss ikke falle i den respektive brukerens sko.
  • Guildbukser uten slag - de ser veldig vakre ut og gir fleksibilitet som tilfredsstiller alle dine behov.
  • Bermudas og shorts - disse buksene er best for fritid, reiser, feiringer og varme sommerdager. De har også sin egen sjarm. Ikke desto mindre anbefaler vi at du bruker lange bukser mens du arbeider. Fordi bare på denne måten kan beina dine beskyttes.

Vi håper at vi hjalp deg med å velge guildbukser!

moderne svart bermuda - svart zunftbekleidung - zunfthose

"Håndverk, kunst og vitenskap, alt søker sin guild; Jeg kjenner fortsatt en ledig mester, hun kalles grunn. "- Wilhelm Müller 

Man med anklegown - skjorte, første bukser og første vest
 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 73 = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map