Grădină în stil țară – idilă romantică în mediul rural

Grădină în stil țară – idilă romantică în mediul rural

Grădina în stilul casei de țară este o poveste de dragoste și de decelerare - este o mică bucată de pace, pace și vechime bună într-o realitate din ce în ce mai rapidă. În această lume idilică, vă puteți bucura de frumusețe și natură. Ar putea fi, de asemenea, în mod corespunzător sălbatic și primal aici.

Depinde de dimensiune

face în țară stil-Steinweg-Garden-


Chiar și cu un teren relativ mic, puteți crea o grădină în stilul țării, dar atunci trebuie să utilizați idealul spațiului existent. Dacă doriți să treceți printr-un traseu de pietriș sau de pietriș, cel mai bine este să-l păstrați drept - îndoirile ar provoca tulburări inutile într-o cameră mică. Unele exemple frumoase de căi de grădină se află pe site-ul deavita.com. Combină peluze sau benzi mici cu spatele, cu flori și alte plante de diferite înălțimi. Ca o concluzie la exterior, puteți seta copaci mici sau garduri vii. O mică zonă de ședere în verdeață este locul ideal pentru relaxare.

Cu o grădină mare, totuși, imaginația ta nu are limite. Calea pietrelor naturale sau a pietricelelor poate acum să se transforme și ea. Combinația dintre paturi de flori și peluze este, de asemenea, frumoasă aici, dar puteți folosi zona suplimentară pentru un iaz, un foișor sau o seră. Indiferent de mărimea grădinii dvs., există întotdeauna unele reguli pentru stilul țării.

Flori salbatice-romantice

gradina-in-țară stil de design-colorat-flori
Cine sprijină marginea gazonului în mod normal, cu foarfece de unghii și a plantat flori sale aliniate, nu ar trebui să creeze neapărat o grădină cabana. In schimb, un pic de mușchi poate crește aici, în articulațiile Steinweg, sau acoperire a solului cresc din floare pat pe gazon. Tipic pentru acest tip de grădină și în același timp, sunt frumoase, paturi de flori, cu o varietate de flori de vară, care produc o revoltă sălbatică de culoare și de a atrage albine, bondari și fluturi. Concentrați-vă pe plantele indigene, exoticele nu se potrivesc bine în Landhausgarten.

Mai ales populare sunt tot felul de trandafiri: Dacă în tufiș la sol sau ca un alpinist pe arc Rang: Superba Florile emana un miros uimitor și a vedea favorite. Dar există, de asemenea, multe alte specii de plante cu flori care se încadrează în grădina peisaj: În afară de plante acoperire a solului, cum ar fi brebenoc sau Sf. Ioan puteți planta înălțimi diferite de flori, cum ar fi dalii și gălbenele, Columbine, Foxglove, lupin, bujori, crini, mușcate și margarete. În spatele acestei tufe mai mari ca hortensii face bine, și poate păstra florile de liliac sale dulci-mirositoare în soare.

Un loc de odihnă în grădina casei

gradina-in-stil-țară frumoase flori-
Înconjurat de flori colorate și tufișuri verzi, vă puteți relaxa minunat. Pentru aceasta, un loc protejat în grădina dvs. este potrivit atât pentru soare, cât și pentru umbra. Configurați mobilier din lemn de gradina sau rattan sau folosiți modele din fier forjat. Puteți plasa, de asemenea, flori colorate în mașini de plantat, cum ar fi cele din piatră naturală sau din metal pictat. Este gradina ta suficient de mare, un foișor din lemn de culoare, lumina ofera ca o puteți găsi aproximativ gartenhaus.holzprofi100.de (Imagine: Lugarde Prima Pavilion Andrea PA02). Aici sunteți protejați de ploile de ploaie și de razele soarelui și puteți deveni un centru minunat pentru toate petrecerile de grădină.

gradina-in-stil-țară frumoasă-mic-Häusschen


Alte opțiuni frumoase

În funcție de cât de mult spațiu aveți pentru gradina cabana este disponibil, puteți planta, de asemenea, unele pomi fructiferi - acestea floare nu numai superb, dar, de asemenea, vă oferă cu fructe delicioase. O altă alternativă este un iaz unde puteți pune nuferi. Aproape nimic se calmează atât de mult ca relaxarea pe apă, pe care flori roz, alb sau galben inota. Și pentru ca casa ta să se potrivească perfect cu grădina casei tale, poți vin în partea din față cu fața spre grădină
lasa încolăci. Cum să vă creați idila naturală în mijlocul lumii moderne.

grădinărit-țară în stil-iaz-plante cu-frumos-in

surse de imagine

Imaginea 1: Steinweg © Uki_71 (1365068) - pixabay.com

Imaginea 2: Flori © steinchen (98213) - pixabay.com

Imaginea 3: Margarete © jil111 (779385) - pixabay.com

Imaginea 4: Pavilionul Lugarde Prima Andrea PA02 © gartenhaus.holzprofi100.de

Imaginea 5: iaz © keletonno (967308) - pixabay.com

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map