Ce ar trebui să cauți atunci când alegi pantalonii de breaslă?

Ce ar trebui să cauți atunci când alegi pantalonii de breaslă?

Termenul "bresle" se referă la corporațiile create în Evul Mediu de către meșteri urbani. Scopul lor a fost de a reuni diferitele meșteșugari în funcție de ocupațiile lor. Acest lucru ar trebui, de asemenea, să conducă la sprijin reciproc și la păstrarea intereselor comune în rândul acestora. De-a lungul timpului, s-au dezvoltat semne specifice ale diferitelor bresle, care s-au deosebit de ele și prin emblemele și îmbrăcămintea breslei. Astăzi, breslele sunt înlocuite de bresle (există doar în unele regiuni astăzi), dar există mulți oameni în Germania care prețuiesc tradiția. Acesta este unul dintre motivele pentru care îmbrăcămintea breslei este încă purtată.

Îmbrăcăminte tradițională a breslei

două veste de gardă neagră - un bărbat cu o îmbrăcăminte de mână - pantaloni și veste de protecție negre

Trebuie remarcat faptul că acest tip de îmbrăcăminte nu este doar purtat pentru muncă astăzi. Este, de asemenea, ideal pentru ocazii speciale, cum ar fi sărbători de nuntă și topping out. Deoarece varietatea de pantaloni de brazi moderni și, în același timp, tradițional, bluze, bluze, blugi etc. sunt cu adevărat mari. Țineți minte, totuși, că îmbrăcămintea breslei de astăzi nu este doar o parte din moda bărbaților. Există haine de bresle pentru femei și copii - există ceva pentru fiecare gust și fiecare vârstă. Există câteva aspecte care trebuie luate în considerare la alegerea acestor haine.

Dacă căutați pantaloni de breaslă, ar trebui să aveți niște idei exacte. După cum sa menționat mai sus, există diferite pantaloni pentru fiecare ambarcațiune. Ai nevoie de pantaloni de dulgher? În acest caz, vă recomandăm să alegeți un pantalon de breaslă dintr-un cordon de trenker (denumit după Luis Trenker) din bumbac. Se poate spune că această țesătură este de fapt țesătura clasică pentru pantaloni de bresle. Motivul este că Trenkercord este respirabil. Cu această țesătură nu îngheți în timpul iernii și, în același timp, are un efect de răcire în timpul verii. Prin urmare, asigură un sentiment proaspăt pe parcursul zilei.

Trenkercord este materialul clasic pentru pantalonii breslei

haine neagră - pantofi și pantaloni negri cu cordon

După cum sa menționat mai sus, culoarea îmbrăcămintei de bresle arată comerțul. Pantalonii tâmplari, de exemplu, constau dintr-o țesătură neagră. De fapt, nu numai pantaloni de breasla neagră, dar și veste de bord negru sunt purtați de oameni care urmăresc o profesie de piatră sau de prelucrare a lemnului. Pantalonii și vestele bej și gri sunt în principal purtați de oameni specializați în lucrul cu piatră. Îmbrăcămintea albastră de bresle este pentru meserii. Tradiția necesită ca confecționatorii de piatră să poarte îmbrăcăminte de brazi de măiestrie.

Pantaloni moderni de bresle pentru fiecare ocazie

negru, alb și gri pantaloni moderne de creștere - frumos zunftbekleidung

De asemenea, vă recomandăm să aruncați o privire la site-ul web al zunftzeit.de - această afacere de familie oferă îmbrăcăminte foarte frumoasă și de înaltă calitate a breslei. Veți găsi nu numai pantaloni de breaslă ieftini, dar și robusti, veste de breaslă, blugi etc. Nu veți face o greșeală dacă aveți încredere în acești experți deoarece au mulți ani de experiență în domeniul designului și dezvoltării produselor. Îmbrăcămintea breslei oferită de această afacere de familie este făcută în Germania și se caracterizează prin longevitatea sa. La zunftzeit.de veți găsi haine de bresle nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei și copii.

Există încă unele aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi pantalonii breslei. Se poate spune că există trei tipuri principale de pantaloni de breaslă:

  • Pantalonii de bord cu pumn - dacă acordați o mare importanță tradiției vechi de ambarcațiuni, vă recomandăm pantalonii de breaslă cu pumnul. Aceste pantaloni sunt tradiționale și foarte bune. În această variantă, lovitura nu arată doar foarte plăcută - este, de asemenea, foarte utilă și are un sens practic. Cel mai mare avantaj al acestor pantaloni este că acoperă pantofii. În acest fel, rumegușul și murdăria nu pot cădea în încălțămintea purtătorului respectiv.
  • Pantalonii de bord fără pumn - arată foarte frumos și oferă flexibilitate care satisface toate nevoile dvs.
  • Bermudele și pantaloni scurți - aceste pantaloni sunt cele mai bune pentru petrecerea timpului liber, călătorii, sărbători și zile calde de vară. Ei au, de asemenea, farmecul lor. Cu toate acestea, vă recomandăm să purtați pantaloni lungi în timp ce lucrați. Pentru că numai în acest fel pot fi protejate picioarele.

Sperăm că v-am ajutat să alegeți pantalonii breslei!

bermudele negre moderne - negru zunftbekleidung - zunfthose

"Meșteșug, artă și știință, totul își caută breasla; Încă mai știu un stăpân liber, se numește motiv. "- Wilhelm Müller 

Om cu tricou anklegown, pantaloni și prima vesta
 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 + = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map