Configurarea biroului de acasă – acesta este modul în care lucrează eficient și funcționează în rețelele digitale

Configurarea biroului de acasă – acesta este modul în care lucrează eficient și funcționează în rețelele digitale

Internetul face viața confortabilă în multe feluri. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că rețeaua poate face munca într-un birou în propria casă mult mai ușoară decât înainte. Puteți comunica cu colegii și partenerii de afaceri în timp real prin chat, puteți participa la întâlniri în direct prin intermediul video-telefoniei și puteți partaja fișiere cu alții în cloud cu un singur clic. Ca urmare, nu mai este necesar să fiți în birou, ca și în trecut, și în schimb puteți lucra confortabil de acasă. Acest lucru este deosebit de util pentru mame și tați, dar și pentru companiile care pot să facă fără spații comerciale mari, lucrând acasă. Cu toate acestea, pentru a putea lucra în mod optim și eficient în biroul de acasă necesită o anumită cantitate de echipament.

Cum arata o facilitate adecvata?

set-portocaliu-elemente-pentru-mai-creativitate home-office

Indiferent dacă o cameră separată sau doar o nișă în camera de zi este disponibilă pentru birou în propria dvs. casă, este important să aveți o atmosferă plăcută. Acest lucru se datorează în primul rând mobilierului, care ar trebui să fie cel mai bine păstrat în culori luminoase și de înaltă calitate. Nimănui nu-i place să lucreze pe un birou ciudat. Culorile pereților și covoarelor asigură, de asemenea, o atmosferă de lucru pozitivă. De exemplu, verde este bun pentru biroul de acasă deoarece are un efect calmant fără a vă obosi. Orange și violet sunt, de asemenea, recomandate deoarece oferă putere și vitalizează sau promovează puterea de determinare și creativitate. În acest context, trebuie menționată iluminarea corectă, care poate, de asemenea, ajuta la oboseală și astfel asigură o muncă eficientă. Pentru a economisi energia electrică în zilele însorite, se recomandă amplasarea biroului lângă o fereastră. Un plus potrivit pentru lumina naturală este lumina pendantă, care oferă lumină directă deasupra direct deasupra locului de muncă. Chiar și o lampă de podea o face posibilă și poate fi schimbată individual dacă are un braț ușor de reglat.
În plus, poziția de ședere în spate joacă un rol important pentru bunăstare, ceea ce se realizează printr-un birou reglabil în înălțime și un scaun de birou similar. Aceasta ar trebui, de asemenea, să se rotească și să fie derulantă.

Ce este necesar pentru biroul de acasă?

interesante-idei-home-office înființat

În afară de locul de muncă, munca eficientă necesită anumite echipamente de birou, care include în primul rând un calculator. Este practic să alegeți un notebook, deoarece acest lucru poate fi ușor de luat la întâlniri cu clienții sau în călătorii de afaceri. De asemenea, este important un router pe Internet, care este o condiție prealabilă importantă pentru crearea de rețele cu clienții, colegii și partenerii de afaceri, precum și o imprimantă. Este cel mai potrivit pentru a opta pentru un dispozitiv multifuncțional care este fax, copiator, scaner și imprimanta într-o singură. Pe de o parte, acest lucru economisește costurile în comparație cu achiziția unică și, pe de altă parte, economisește spațiu, deoarece trebuie să se găsească doar un singur dispozitiv la biroul de acasă. În plus, este recomandat ca imprimanta să fie capabilă să funcționeze Wi-Fi, astfel încât utilizatorul să poată accesa fără fir cu diverse dispozitive, cum ar fi notebook, tabletă și smartphone.
O altă opțiune este o imprimantă care acceptă Google Cloud Print. Acesta este un serviciu care funcționează similar cu AirPrint de la Apple. Cu toate acestea, pentru serviciul Google, imprimanta și dispozitivul de la care este trimisă lucrarea de imprimare nu trebuie să se afle în aceeași rețea. În schimb, fișierele sunt trimise pe web. Acest lucru permite utilizatorului să înceapă o operație de tipărire în timp ce se deplasează, de exemplu, când tocmai a fost la o întâlnire cu clientul. Funcția Google Cloud Print permite, de asemenea, accesul mai multor utilizatori la același dispozitiv din diferite locații.
Necesar pentru utilizarea acestui serviciu este un cont Google prin care imprimanta poate fi lansată. În plus, este posibilă și autorizarea diferiților utilizatori.

foto-home-office înființat printer_ID

Ce modele de imprimante sunt potrivite?

Dacă cumpărați o nouă imprimantă pentru biroul de acasă, trebuie să vă asigurați că este marcat corespunzător pentru a utiliza Cloud Print.
Imprimantele potrivite sunt, de exemplu:

  • Modelele HP ePrint
  • Seria Kodak: Hero, Office Hero, ESP C310, ESP Office 2100
  • Anumite dispozitive de la Epson, Canon, Dell, Brother, etc.

Dacă modelul este compatibil cu Google Cloud Print, acesta aduce împreună cu el o altă cerință importantă - conexiunea permanentă la Internet. Acest lucru este esențial pentru ca serviciul să fie utilizat deloc. Odată ce elementele de bază sunt în vigoare, Cloud Print poate fi utilizat imediat după înregistrarea imprimantei. Pentru securitate, transferul de date prin conexiunea HTTPS la Internet și va fi șters imediat după trimitere.
Pentru a utiliza serviciul pe dispozitive mobile, cum ar fi un smartphone sau o tabletă, trebuie să descărcați o aplicație. O variantă este aceeași aplicație Google Cloud Print, care este gratuită. În plus, sunt disponibile alternative, cum ar fi PrinterShare, Ease Print sau PrintCentralPro (iOS), dar acestea au costat câteva euro.

home-office set-mobilier-si-imprimantă

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 12

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map