Lucrați la altitudine mare fără schele!

Lucrați la altitudine mare fără schele!

Aluminiu sau oțel, metal sau lemn - acestea sunt componentele principale ale unei schelete. Această structură auxiliară este utilizată ca dispozitiv de protecție și servește la lucrările de construcție a clădirilor, care sunt în principiu dificil de accesat. În acest sens, schemele sunt folosite foarte bine. Ele protejează muncitorii împotriva căderii și, de asemenea, protejează pietonii de obiectele care cad.

Schemele de schelă oferă anumite avantaje

photo-by-frame-și profesional - lucrătorilor


În funcție de necesitățile clienților, magazinele de bricolaj oferă o gamă largă de modele de schele: de exemplu, schele, schele, scări de scări, schele mobile și multe altele.

Iată un exemplu de schelă mică:

mobil-model de-schelet-on-roll

Deși sistemele de schele sunt utilizate în mod obișnuit, ele au, de asemenea, anumite dezavantaje. În primul rând, ele nu garantează o mare flexibilitate în munca în înălțime. În plus, acestea cresc considerabil prețul serviciului. În plus, schelele pot provoca o întrerupere a operațiunilor în instalațiile de producție. Deci, schele este cu siguranță o construcție auxiliară, dar cu defecte.

Lemnul nu este în niciun caz cea mai bună soluție

build-to-schele

Întrebarea logică este acum dacă există o alternativă la schele. Este posibil să rezolvăm problema muncii la înălțimi mari într-un mod mai înțelept? Răspunsul: absolut da! Dacă lucrați cu schele este prea complicat și inconfortabil, puteți face acest lucru fără schele!

La început, sună o idee nebună. Dar ați știut că există oameni care se specializează în lucrul fără echipament la înălțime? Ei folosesc o tehnică specială, caracterizată printr-o manipulare simplă și necomplicată și garantează o mare flexibilitate. Cel mai interesant lucru este că atleții și echipele de salvare folosesc tehnologia în zona alpină. Este de fapt o combinație de ajutoare tehnice pentru frânghii. Numai profesioniștii selectați sunt capabili să le folosească și astfel să efectueze lucrări fără schele la altitudine mare.

Specialiștii în domeniul alpinismului pot, de exemplu, să instaleze sisteme de protecție împotriva trăsnetului pe șantierele greu accesibile sau să efectueze lucrări de reparații și lucrări de montaj. De altfel, echipele selectate efectuează lucrări de renovare a ceasurilor, bisericilor sau monumentelor turnului. Ce mai vine? Design rapid și neted al spațiului de publicitate plutitor în clădiri înalte și în clădiri cu acces dificil, indiferent de dimensiunea panoului. Curățarea fațadelor la altitudini înalte se poate face fără schele. Pe pigo-extremtechnik.de este încă demonstrat că executarea lucrărilor de acoperiș fără schele este o sarcină posibilă pentru lucrătorii de înălțime profesională.

Tehnicile speciale de frânghie și de siguranță, pe care alpinismul nu le permite schelelor. Aceasta este cu siguranță o alternativă inteligentă la construcția auxiliară binecunoscută și este o dovadă suplimentară a dezvoltării constante a lumii tehnologice. Din nou și din nou suntem surprinși de soluții noi, creative și eficiente pentru problemele vechi. Se poate ghici doar ce ne așteaptă în viitor. Poate lucrătorii în înălțime vor folosi aripi inovatoare? Să vedem ... :)

Noi tehnici moderne în locul schelei tradiționale

schelă-cu-scări


1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − 84 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map