Kleur lederen stoel en lederen bank – Verfris je lederen meubels!

Kleur lederen stoel en lederen bank – Verfris je lederen meubels!

tonen


Het leren meubilair wordt beschouwd als een hoger punt naar eigen smaak. Ze zeggen meestal "klasse, imago of luxe". Zelfs de beste meubels worden afgesleten en afgeschreven. De kleur verliest zijn frisheid, de vlekken kunnen gemakkelijk worden onderscheiden en sommige plaatsen zijn volledig zwart gemaakt. Als u weet welke investering hoogwaardige meubels betekent, raden we u aan om oude meubels niet weg te gooien, maar gewoon op te frissen. Vandaag geven we je enkele ideeën om zijn leren stoel of zijn leren bank te kleuren. Probeer het!

lederen sofa-dye-neu


lederen sofa-leerstoel

 Kleur lederen stoel en lederen bank - Verfris je lederen meubels!

Je moet eerst begrijpen dat het niet uitmaakt hoe oud je lederen meubels eruit zien, het heeft zijn eigenschappen behouden van een natuurlijk materiaal. In die zin verliest het alleen zijn glans en kleur, maar geen kwaliteit. Dit is een van de belangrijkste oorzaken die u kunt kiezen voor een welverdiende opfriscursus. Laten we beginnen met wat je nodig hebt voor een dergelijke opfriscursus.

lederen sofa-dye leer-fabrlosung

In de eerste plaats moet u zichzelf voorzien van een reiniger voor soepel leer - u hebt ook een doek nodig om het vet en vuil van het meubilair te verwijderen. U kunt een fijne schuurpad kopen en het oppervlak opruwen met cirkelvormige bewegingen.

lederen sofa-dye-reinigungbuerste


Na de reinigingsprocedure is het de beurt aan de leren kleur - de meeste mensen raden aan een zwarte kleur te gebruiken omdat deze stabieler is dan tonen. De markt biedt ook andere kleuropties: het hele kleurenpalet eigenlijk - rood, geel, blauw, bruin, grijs en s.w. Er zijn ook nieuwere suggesties, zoals neon kleuren.

lederen sofa-kleurenpalet

lederen sofa-dye-mint-fresh

Door de lederen kleur te kopen, kunt u doorgaan met de echte taak door uw leren stoel of leren bankstel te kleuren. Breng het nachttonicum aan met een spons door speciale aandacht te besteden aan de berouwde oppervlakken.

lederen sofa-dye spons

Laat het leer een tijdje drogen tot de volgende applicatie (indien nodig). Laat als laatste 24 uur uw fauteuil of bank liggen en pas dan kunt u hem oppoetsen.

lederen-bank geverfd-blauw-sesseö

Geniet van je vernieuwde leunstoel en sofa!

lederen-bank geverfd-brown-verfrist

lederen sofa-dye-verfrist

Hier zijn enkele "voor-na" -foto's, zodat u zelf kunt zien hoe effectief u uw lederen fauteuils en leren banken kunt verven!

leren sofa-dye-before-after (2)

lederen sofa-dye-voor en na

lederen sofa-dye-before-nachher2

lederen sofa-dye-before-nachher3

lederen sofa-dye-before-nachher4

lederen sofa-dye-before-nachher6

lederen sofa-dye-before-nachher7

lederen sofa-dye-before-nachher8

lederen sofa-dye-before-nachher10

lederen sofa-dye-before-nachher11

We hopen dat we je hebben geholpen met ons advies over hoe je je oude lederen fauteuils en leren bank kunt verven en opfrissen!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 7 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map