3D paneli – najkvalitetnejši preobleki

3D paneli – najkvalitetnejši preobleki

Kaj menite, ko gre za 3D? Morda poveš to besedo s filmi in televizijo. Danes ima ta izraz veliko drugih pomenov. 3D učinke lahko uresničite v svojem življenjskem prostoru. S 3D ploščami reliefna gravura omogoča sten ali stropov presenetljivo. Gladke stene so malo dolgočasne, kajne! Vgradite sorto v vaš dom tako, da namestite takšne stenske ali stropne plošče. 3D paneli so dejansko praktična odločitev.

3D paneli so inovativnost notranje opreme, ki ustvarja ekskluziven ambient v življenjskem prostoru. 3D ozadja ne dosegajo take globine. Poleg tega so ti zlahka raztrgani, če niste previdni. Za plošče je značilna njihova moč. Izdelane so iz naravnih materialov, kar izboljšuje notranjo klimo v domu.

3D paneli z dekoracijo valov

   3D paneli-year-glatzend


Pri namestitvi morate upoštevati naslednje:

  1. Površina, na kateri se držite, mora biti precej gladka. Najbolje je, če najprej napolnite stene in seveda temeljito očistite. Noben udarec ne sme preprečiti lepljenja 3D plošč! V nasprotnem primeru se ustvarijo luknje, ki jih ni lepo videti.
  2. Če želite sami namestiti 3D plošče, najprej preberite priročnik! Vsaka 3D plošča ima posebne namestitvene funkcije, ki jih je treba upoštevati. Raznolikost oblik in materialov zahteva različne pristope.
  3. Izmerite položaj plošč! Narišite shemo, v kateri se nahajajo. Če so vtičnice ali stikala za luči, pazljivo odrežite ploščo, da njena funkcija ni motena.
  4. Previdno izberite dodatke - kot podkonstrukcijske letve, lepilo in druge. Nekateri materiali lahko celotno napravo spremenijo v napako.

3D panoji ustvarjajo udobje

3D paneli-v-enem dnevna soba

Zakaj izberete 3D ploščo? Obstaja veliko prednosti te stenske obloge:

Prva zahteva, zakaj bi morali izbrati takšne plošče, je, kot je omenjeno - moč. Noben drug agent, ki ustvarja 3D učinke na stenah, je tako zanesljiv. Deli 3D plošč so lahki, vendar trajajo dlje časa. Dolgo časa lahko uživate v tej stenski oblogi, ne da bi vas skrbi, da bo prišlo ven. Seveda je moč odvisna tudi od tega, kako dobro ste zalepili panel. Včasih obloga kmalu postane neokrnjena ne zaradi svoje kakovosti, temveč zaradi napake v glavi. In da, kakovostna dodatna oprema ne škodi tudi. Bodite previdni pri nakupu in namestitvi!

Druga prednost obloge 3D plošče je visoka kakovost! Mogoče bi morali vlagati malo več denarja na takšne plošče kot na običajne plošče! Ampak to je vredno. Imajo nekaj poceni, kar je tudi trendovsko. Vaš apartma bo eleganten in prijeten s takšnimi prikritimi deli.

Nenazadnje pa lepota teh 3D plošč ne smemo podcenjevati. Ti so na voljo v številnih različnih modelih in lahko ustrezajo vsakemu okusu. Poleg tega so 3D paneli lepega sloga. Kaj je moderno in hladneje danes kot 3D!

3D paneli so elegantni v beli barvi

3D paneli-in-pisarno

Zato ne oklevajte, da dobite 3D ploščo. Z navodili je enostavno držati in imaš nekaj zelo dobrega doma!

Panel kot zmožnost

3D paneli-as-a-umetniško


Fascinantno 3D cvetje

3D paneli-in-belega barvi

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 − = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map