Novice o nepremičninah in ugodnosti nepremičninskih portalov

Novice o nepremičninah in ugodnosti nepremičninskih portalov

Za trg nepremičnin v Zahodni Evropi je bilo treba za gospodarsko krizo opomogniti skoraj 10 let. Danes investicije se približujejo velikemu obsegu leta 2007, poroča Financial Times - Londonski časopisi za finančnike in posrednike.

Finzmen je v lanskem letu investiral 12,2 milijarde evrov nepremičnin v zahodnoevropski regiji zaradi privlačnosti za regionalno rast in privlačnost dobičkonosnosti, ki ga podpira poceni denar iz Evropske centralne banke. To je 40 odstotkov več kot v letu 2015, glede na svetovalno podjetje Colliers International.

Naložbe v nepremičnine se znova povečujejo

Nepremičnine: povečanje naložb v zadnjih 10 letih po vsej Zahodni Evropi

Trenutno se veliko ljudi preseljuje in je pripravljeno za prodajo. Visoke cene niso za odvračanje zainteresiranih. Pomembna stvar, ki vpliva na to, je nizka obrestna mera Evropske centralne banke. To zagotovo ima dvostranski pozitiven učinek. Po eni strani se mnogi vlagatelji odločajo za naložbe v nepremičnine, po drugi strani pa zahtevniki dobijo posojila za nepremičnine pod izjemno ugodnimi pogoji.

Kot rezultat, današnji nepremičninski portali razvijajo zelo hitro. Nemška spletna stran za statistiko Statista ponuja informacije za iskanje nepremičnin v Nemčiji. Po informacijah, ki so jih iskali v letu 2012, je na nepremičninskem portalu 55% anketirancev Realty svetovni. Medtem stvari izgledajo drugače in portali, kot je Wunschimmo.de, uživajo vse večjo priljubljenost. Da bi kar se da natančno izpolnili zahteve kupcev, jim omogočili lažje iskanje in možnost primerjave cen, hkrati pa zasebnim ponudnikom omogočiti, da predstavijo svoje ponudbe in se predstavijo s svojimi storitvami, si ta portal prizadeva za gospodarskega promotorja nagraditi. Portal je tudi v neposrednem partnerstvu z občinskimi portali za nepremičnine. Na eni strani lahko najdete trenutne ponudbe za vsako občino v Nemčiji - lahko iščete ponudbe glede na mesto, regijo ali pokrajino. Po drugi strani lahko občine, pokrajine in gospodarske regije uporabljajo portale za trženje svojih lokalnih nepremičnin, zemljišč in poslovnih nepremičnin ter predstavljajo svoje gradbene projekte potencialnim strankam. Tu se govori o usklajeni izmenjavi informacij, ki ima tristranski pozitiven učinek - za iskalce, zasebne ponudnike in skupnosti. Še ena pozitivna točka je omeniti dejstvo, da portali nepremičnin prav tako podpirajo regionalno (gospodarsko) rast na ta način.

Poleg ponudbe in primerjave cen v Nemčiji si lahko ogledate cenovne preglede stanovanjskih in poslovnih nepremičnin v tujini na portalu nepremičnin. Zahvaljujoč našemu poskusu simulacije spletnega iskanja je postalo jasno, da ni pomembno, ali iščete nepremičnine v Nemčiji ali v tujini - položaj je vedno pomemben dejavnik.

Primerjava nakupa / najema v Nemčiji od leta 1970 do 2015

Nepremičnine: infografske, nakupne in najemne primerjave v Nemčiji v zadnjih 46 letih

Specifikacije tabele: Focus

Povečanje vrednosti nemških stanovanjskih nepremičnin od vključno leta 1970 do vključno izključne inflacije

Nepremičnine: razlike v vrednosti nemških stanovanjskih nepremičnin v preteklih letih, inflacija

Specifikacije tabele: Focus

Zaradi obsežne storitve, ki jo ponuja nepremičninski portal, bi lahko govorili o tem kot podaljšek tedenskih oglasov v časopisih. Z močnim razvojem socialnih omrežij v zadnjih letih so se pojavile številne možnosti za izmenjavo ponudb v omrežjih. Katere druge ugodnosti nudi spletni portal za iskanje nepremičnin? Vsakdo, ki je kdaj iskal nepremičnine, pozna trikove posrednikov in lastnikov. Eden od najbolj znanih med njimi je, da se pogosto poskušajo ujemati z boljšo ceno za sebe. Zahvaljujoč nepremičninskemu portalu si lahko prihranite cenovna pogajanja, saj registrirani ponudniki delujejo s fiksnimi cenami, ki pa se lahko spremenijo glede na stanje na trgu. Zainteresirane stranke odločajo hitreje: bodisi se strinjajo z zgornjo ceno, ali pa jih lahko še naprej gledajo. Poleg tega sodoben portal za nepremičnine deluje tudi v korist ponudnikov: tam lahko najdete koristne informacije o spletnem oglaševanju, tržnih nasvetih, infografskih podatkih itd. Na koncu je mogoče sklepati, da je uporaba dobro razvitega portala za nepremičnine koristna za vse strani.

Poiščite želeno nepremičnino in jo kupite pod ugodnimi pogoji

Nepremičnine: Raziščite portale nepremičnin in poiščite najprimernejšo lastnost za vas

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 49 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map