Werken op grote hoogte zonder steigers!

Werken op grote hoogte zonder steigers!

Aluminium of staal, metaal of hout - dit zijn de belangrijkste componenten van een steiger. Deze hulpconstructie wordt gebruikt als een beschermend apparaat en dient voor het uitvoeren van werkzaamheden aan gebouwen, die in principe moeilijk toegankelijk zijn. In deze zin worden steigers heel goed gebruikt. Ze beschermen de werknemers tegen vallen en beschermen ook voetgangers tegen vallende voorwerpen.

Steigerconstructies bieden bepaalde voordelen

professionele foto-by-frame en - werknemers


Afhankelijk van de behoeften van de klanten, bieden doe-het-zelfwinkels een breed scala aan steigermodellen: bijvoorbeeld steiger, steiger, ladder, mobiele steiger en nog veel meer.

Hier is een voorbeeld van kleine steigers:

mobile-model-of-skeleton-on-roll

Hoewel steigersystemen vaak worden gebruikt, hebben ze ook bepaalde nadelen. Ten eerste garanderen ze geen grote flexibiliteit in hoogtewerk. Bovendien verhogen ze merkbaar de prijs van de service. Bovendien kunnen steigers een verstoring van de activiteiten in productiefaciliteiten veroorzaken. Dus steigers zijn zeker een hulpconstructie, maar met gebreken.

Steigers zijn in geen geval de beste oplossing

build-to-steiger

De logische vraag is nu of er een alternatief is voor steigers. Is het mogelijk om het probleem van het werken op grote hoogte op een wijzer manier op te lossen? Het antwoord: absoluut ja! Als het werken met steigers te gecompliceerd en ongemakkelijk is, kunt u het zonder steigers doen!

In eerste instantie klinkt dat als een gek idee. Maar wist u dat er mensen zijn die gespecialiseerd zijn in het werken zonder apparatuur op hoogte? Ze gebruiken een speciale techniek, die zich kenmerkt door een eenvoudige en ongecompliceerde bediening en ook een grote flexibiliteit garandeert. Het meest interessante is dat atleten en bergingsteams de technologie in het alpine gebied gebruiken. Het is eigenlijk een combinatie van technische hulpmiddelen voor kabels. Alleen geselecteerde professionals zijn in staat om ze te gebruiken en dus steigervrij werk op grote hoogte uit te voeren.

Klimspecialisten kunnen bijvoorbeeld bliksembeveiliging op moeilijk bereikbare bouwplaatsen installeren of bouwreparaties en montagewerkzaamheden uitvoeren. Overigens voeren de geselecteerde teams renovatiewerkzaamheden uit aan torenklokken, kerken of monumenten. Wat komt er nog meer? Snel en soepel ontwerp van vrij zwevende advertentieruimte op hoge gebouwen en gebouwen met moeilijke toegang, ongeacht de grootte van het billboard. Gevelreiniging op grote hoogte kan worden gedaan zonder steigers. Op pigo-extremtechnik.de wordt nog steeds aangetoond dat de uitvoering van dakwerken zonder steigers een mogelijke taak is voor de professionele hoogwerkers.

De speciale touw- en veiligheidstechnieken die rotsklimmen toelaten, staan ​​geen steigers toe. Dit is zeker een slim alternatief voor de bekende hulpconstructie en is een verder bewijs van de constante ontwikkeling van de technische wereld. Keer op keer worden we verrast door nieuwe, creatieve en effectieve oplossingen voor de oude problemen. Je kunt alleen raden wat ons te wachten staat in de toekomst. Misschien zullen de hoogtewerkers innovatieve vleugels gebruiken? Laten we eens kijken ... :)

Nieuwe moderne technieken in plaats van traditionele steigers

steiger-met-trap


1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map